Bijna 20 bedrijven hebben zich inmiddels gemeld als partner van NL Packaging Event. Een diverse groep waarbij alle facetten van de verpakking aan bod komen. Leveranciers van materialen, designbureaus, drukkers, etc. Organisator ManagementMedia is heel dankbaar voor hun vertrouwen in dit nieuwe event en vroeg hen waarom zij deze keuze hebben gemaakt.

Elke Coolen, DeeDee Plastics: “Een prachtig concept met dito locatie en een ontzorgende beurs organisatie, daarmee is NL Packaging Event een unieke kans om in de juiste sfeer de perfecte stazakken te ontwikkelen. Daar gaan wij van glimlachen!”

Tony Veer, The Box: “The Box werkt al jaren prettig samen met ManagementMedia en staat open voor nieuwe ideeën. De markt heeft behoefte aan een jaarlijks verpakkingsevent op niveau, specifiek voor deze doelgroep, met marketing als speerpunt.”

Jeroen Verbrugge, FLEX/design: “Met de overvloed aan stimuli die de consument ontvangt langs vele kanalen wordt de finale aankoop beslissing toch uiteindelijk bij het schap gemaakt of wordt – via een on-line aankoop – de eerste ervaring met het product en het merk altijd eerst via de verpakking overgebracht. Tijdens het NL Packaging Event zal dit belang volop in de belangstelling staan en zal FLEX/design haar gepassioneerde bijdrage leveren”.

Bart Lauwaert, Grafische Groep Matthys: “Al sinds de eerste editie in 2014, nemen we jaarlijks deel aan de “Vakdag Print & Sign”. Dit boeiende grafische netwerk-event wordt door Management Media georganiseerd. Het sympathieke team van Management Media heeft voor ons ruimschoots bewezen dat ze prachtige én succesvolle events kunnen neerzetten. Ook in dit gloednieuwe tweedaagse Packaging Event in Amersfoort hebben we alle vertrouwen. We hebben meteen ingetekend. Afspraak in maart 2019.”

Joop Meerbeek, Naber Plastics: “Bij Naber Plastics zijn wij altijd bezig om Innovatieve producten te ontwikkelen! Dit zijn de momenten om te laten zien waar de kracht van ons bedrijf ligt! Innoveren zit in onze DNA!”

Ronald van Koert, DaklaPack Europe: “Goed initiatief van Management Media. De verpakkingsmarkt heeft behoefte aan partners die vernieuwen, creëren, verduurzamen en durven, DaklaPack is hierin uw professionele partner.”

Heeft u ook interesse en wilt u meer informatie? Ga naar www.nlpackagingevent.nl/partners of bel 035-6256170

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *